fredag 1 april 2011

Här kommer en presentation av Hisingsbibliotekets Unga vuxna-avdelning. Lite bilder och beskrivningar, som förhoppningsvis får er lockade att komma hit!

Rummet är till för dig mellan 13-25 (och även andra nyfikna). Här hittar du romaner på svenska och engelska, lite dikter och noveller, faktaböcker om olika saker, tidningar och serier och fanzines. Och såklart plats att hänga, en liten läshörna, och en anslagstavla där du får koll på vad som händer på biblioteket och andra platser för tillfället.

Rummet är även till för att du ska kunna använda det till det du vill. Vill du ha en utställning med din konst? Säg till? Sätta upp din senaste dikt på anslagstavlan? Gör det! Tipsa andra besökare om böcker du tycker är bra? Vi fixar en plats till det! Ha en poetry slam-tävling eller en inspirationskväll? Säg till så styr vi upp det! Som sagt – allt är till för din skull och du får gärna säga till mig vad du och dina kompisar vill ha och vad du vill göra. Inga förslag är dåliga förslag. Maila mig på liza.palmgren@lundby.goteborg.se om du har frågor eller förslag. Välkommen!

Den här väggen visar att du har hittat rätt.

I förgrunden: hyllor med romaner/skönlitteratur och dikter. I bakgrunden: hyllor med faktaböcker.

En väldigt gul bild. Men ändå gött häng i soffan. 
Längs väggen står tidningar och serier.

Här hittar du tidningar, fanzines, serier och hyllan med "Böcker om böcker" 
- en hylla med böcker fyllda av bok- och serietips!

Läshörnan med anslagstavla i bakgrunden. Här får du veta vad som finns att göra 
på biblioteket, på Hisingen och i Göteborg just nu.

(Den grymt snygga) väggen med nyheter och lästips från mig! Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar