onsdag 26 juni 2013

Tips på några sommaraktiviteter i Göteborg


Mycket kul finns att göra för dig som är kvar i stan i sommar. Här har jag sammanställt några aktiviteter från go:teborg  som finns att göra förutom att åka och bada och grilla och sånt som är härligt på sommaren.

Metaltown 4-6 juli

2013 blir Metaltowns tionde sommar. Ett jubileum som firas med en utökning från en två-till en tredagarsfestival. Under början av juli pågår Metaltown, som invaderas av metalfans från hela Europa.

Gothia Cup 14-20 juli

Gothia Cup är världens största fotbollsturnering för ungdomar. Under en julivecka spelas varje år över 4 000 matcher mellan 1 600 lag från 80 länder och Göteborg förvandlas till en färgsprakande festplats för fotbollsälskande barn och ungdomar. Även om du inte spelar själv kanske du känner någon som gör det eller så kan du bara komma och titta på några matcher ändå.

Way Out West 8-10 augusti

En av Europas bästa festivaler tar varje år över Slottsskogen. Denna den sjunde festivalen i ordningen är inget undantag. Förutom artister i världsklass, ligger Way Out West perfekt mitt i city i slottsskogen i Göteborg. Yey!


Göteborgs kulturkalas 13-18 augusti

I augusti exploderar Göteborg i hundratals aktiviteter för alla smaker och åldrar. Gator och torg förvandlas till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur. Med runt 1 miljon besök årligen och traditioner från början av 1990-talet är Göteborgs kulturkalas en av Sveriges största stadsfestivaler.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar