måndag 12 september 2011

TEMA: Tip-topp

Allting är tip-topp! Allting är bra, bättre, bäst och vi på Library Ninjas tänker ägna de två kommande veckorna åt att hylla listsystemet; den härligt, uppbyggande och stegrande glädjen som endast topplistor kan ge.

Så, under denna och nästa vecka är det helt enkelt det vi kör på. Vi listar allt möjligt som vi tycker om (och kanske även som vi inte tycker om) och du får en massa sköna tips om vad som är det bästa i varje kategori.

Inga ämnen är förbjudna, vi avhandlar vad vi vill. Och det kan även du göra om du vill – kommentera eller skicka in din egen topplista inom böcker, serier, musik, filmer, spel eller något annat som du känner för. Ser vi en riktigt bra lista är det mycket möjligt att den blir publicerad och du får hela kungariket och halva prinsen. Eller den där lilla mysiga stugan i skogen, som alltid är med i ett hörn i en bra saga.

Bilden är från Sveriges Radios hemsida, och visar ungdomar som är djupt koncentrerade över uppgiften att välja ut veckans bästa Tio i topp-låt. Läs mer om det hårda arbetet som pågick åren 1961-74 här.

Let's get this party rated!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar