tisdag 17 maj 2011

Library ninjas goes tävlingar!

Nu kommer det en ny grej på Library ninjas, som vi tycker himla bra om. Förhoppningsvis gör du det också. Vi börjar med tävlingar på bloggen! Tävlingarna kommer att dyka upp under våra temaveckor – och kanske även utöver det, vid speciella tillfällen, vem vet…?

Vi startar idag. Du kan vinna en finfin bok! Vilken bok det är säger vi inte än, det skriver vi ut när tävlingen är över och vi har en vinnare, allt för spänningens skull.
 
Tävlingens hur, var och när:

När? Tävlingen börjar idag, och pågår nu under temaveckorna för tema: Med vänlig hälsning vuxenavdelningen.

Var? Här på bloggen.

Hur? Under de här två veckorna som vi har temat Med vänlig hälsning vuxenavdelningen skriver du en kommentar till något av inläggen/tipsen vi lägger upp. Detta är alltså från och med inlägget igår och till och med söndag den 29 maj. 

I kommentaren ger du eget tips på en bok – eller en film, eller ett spel, eller en serie – som man kan hitta på vuxenavdelningen. Och så skriver du in din mailadress i kommentaren, så att vi kan kontakta dig som vinner.

Och när temaveckorna är slut (den 29 maj) drar vi en vinnare bland dem som kommenterat och tipsat, och vinnaren får en bok! Givetvis är temat på vinstboken denna gång ”från vuxenavdelningen”. Vinsten kan du sen välja att hämta på Biskops, Tuves eller Hisingens biblibotek.

Låter inte det här finfint?! Kom igen och kör igång nu, börja kommentera till det här inlägget och tipsa oss på vuxna saker – och vinn vinn vinn!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar