onsdag 12 oktober 2011

Höstyra!

I förra veckan tipsade jag om pysselböcker med filtisar, att roa sig med nu när det börjar bli mörkt och kallt. Men hösten har mer än det att bjuda på. Det är nästan så man inte tror det, men snart är det höstlovsvecka. Här ser du vad som händer på Hisingens bibliotek på höstlovet:

Onsdag 2 november
Workshop: URBAN KALLIGRAFI
Skapa din egen stil! I den här workshopen får du pröva på att skissa och skriva bokstäver och en skrivstil som används inom graffiti.
Klockan 11-13

Workshop: GRAFFITI-PROVA-PÅ
Vill du pröva att måla med sprayburkar? Vår grymma instruktör visar teknik och utförande - och du får givetvis själv prova på. Och ja - vi målar såklart på laglig vägg/plats :)
Klockan 14.45-17


Torsdag 3 november
Serieworkshop med Hanna Petersson: MANUS
Kan en serie handla om vad som helst? Hur och var hittar jag inspiration till att göra en egen serie? Seritecknaren Hanna Petersson (bl.a seriekollektivet/publikationerna Världens Ende och serietidskriften Galago) hjälper dig att skapa din egen berättelse.
Klockan 14-16


Fredag 4 november
Serieworkshop med Sara Hansson: TECKNING
Måste man rita snyggt för att göra en egen serie? Hur kommer jag igång att teckna? Serietecknaren Sara Hansson (bl.a. seriealbumen Den hemliga kroppen och Vi håller på med en viktig grej) hjälper dig att teckna din egen serie.
Klockan 13-15


Alla program är från 13 år och uppåt.
Allt är såklart gratis och du behöver inte ta med dig något – allt finns på plats!

Vill du vara med måste du anmäla dig till Hisingens bibliotek på telefonnummer 031-366 71 00. Det är begränsat hur många som kan vara med på varje aktivitet, så anmäl dig så fort som möjligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar