söndag 15 maj 2011

Rapport: Flunsanfestivalen

Igår var det alltså Flunsanfestivalen, i Flunsåsparken i Lundby. Temat i år var hiphop och dans. Och vi var med. Tyvärr var inte vädergudarna på vår (eller snarare arrangörernas) sida, och precis när festivalen skulle börja på lördag eftermiddag började det blåsa upp och bli allt gråare på himlen. Så jäkla typiskt när det varit fint väder i flera veckor!

Vi hade i alla fall ett bord där man kunde hämta snygga Library ninjas-bokmärken, en tävling där man skulle gissa hur många sidor en tjock bok hade (den som kom närmast vann böcker som pris), och även tävlingen kast med liten bok. Den gick till så, att vi hade ställt upp en liten bokhylla och så hade vi med oss utgallrade böcker, som man från ett visst avstånd skulle försöka kasta in i bokhyllan. Om man lyckades fick man en snygg library ninjas-pin att stoltsera med.

Kast med liten bok-tävlingen var väldigt populär, men efter ett tag var vi tvungna att lägga ner vår verksamhet då de grejerna vi hade – som ju mest bestod av papper – började må allt sämre i regnet. Så tyvärr kunde vi inte vara med hela kvällen, men det var kul den stund det var!

I övrigt var det kampsportsuppvisning, dansuppvisning av kulturskolan, mer dans från olika dansgrupper, och såklart hiphop-akter.

Jag var tyvärr väldigt dålig på att ta kort under dagen, bland annat tog jag såklart inte ett enda foto på varken stora scenen eller vårt bord, men jag ska se om det finns någon annan som har, och slänga upp bilderna senare. Så länge får ni hålla till godo med de här två, som blev de lyckade från min mobilkamera:

Här ser vi en tapper publik som inte bryr sig om att det är lite grått på himlen,
 utan som hänger vid stora scenen ändå!


Och här ser vi Aksel, den glada vinnaren i vår gissa antalet sidor i boken-tävling,
som valde Tusen gånger starkare och Hungerspelen som pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar