måndag 11 oktober 2010

Rädda en bok 2


Nu får ni en ny chans att rädda en bok från att utplånas.
Den här gången gäller det Tuves exemplar av Kära ängel (låna här)

Boken är skriven av Sid Hite och sen 2001 har den bara varit utlånad en gång. För mig är det helt omöjligt att förstå hur en bok med ett så inbjudande och vackert omslag inte har blivit utlånat fler gånger!

Från baksidan:
"På en fest träffar Lydia Swain en ung, vacker skulptör som hon blir blixtförälskad i. Hur ska hon få träffa honom igen? Det måste finnas någon högre makt som kan hjälpa henne.
"Kära Ängel, hör min bön. Jag vet att du finns där uppe..." ber hon gång på gång. Och till slut blir hon bönhörd. Ängeln Ebol är visserligen hemskt sömning, men Lydias enträgna böner är svåra att motstå. Så han beger sig ner till jorden för att hjälpa till så gott han kan. Och där finns mycket att göra för den som har himmelska möjligheter. Till exempel när det gäller kärleksaffärer och skumma intriger."

Det här låter ju hur bra som helst. Kom igen nu, nån måste ju läsa den och berätta för oss andra om vad för skumma intriger boken innehåller, om Lydia får ihop det med skulptören eller kanske träffar en trevlig målare istället och om ängeln Ebol har en tvilling som heter Ebola?
Låna innan månaden är slut, annars gallrar jag boken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar