onsdag 24 februari 2010

Nytt spel på Biskopsgårdens bibliotek

På önskemål från en av er besökare har vi köpt in Call of duty: Modern warfare 2 till Xbox 360(låna här). Det är ett krigsspel där man som amerikansk soldat slåss mot en rysk invasion samtidigt som det finns inslag av hemliga uppdrag där man ska smyga runt och ta sig in på oljeplattformar, befästa hus eller spränga hemliga anläggningar i kampen mot en riktig onding, terroristen Makarov.

Jag har spelat igenom hela kampanj-läget och tillsammans med en kompis klarat halva multiplayer-läget. Spelet är otroligt snyggt och det känns som om man är huvudperson i en actionfilm. Att tillsammans med en kompis klara uppdrag i multiplayer-läget är skitkul och då speciellt de uppdrag där en sitter som kulspruteskytt uppe i en helikopter för att skydda den andre som kämpar sig fram på marken.

Det negativa med spelet är att det blir lite väl mycket amerikanskt flaggviftande och ensidigt gott mot ont där jänkarna är goda och alla andra onda (i princip). Kan man ha överseende med detta får man en rejäl dos action som helst ska spelas tillsammans med en kompis.

Kolla in trailern:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar