torsdag 7 januari 2010

Kärlekstrassel

Under julledigheten har jag läst klart Katarina von Bredows nya bok Bara inte du. Det är en bok med temat förbjuden kärlek. Vad ska man egentligen göra om man blir kär i sin kompis kille?

Detta händer Emma, en tjej i tjugoårsåldern som bor själv och jobbar på ett café. En av hennes bästa kompisar, Ellinor, är ihop med den snygge killen Adrian. Emma har alltid sett honom som över hennes liga, ouppnåelig som en berömd diamant eller en snygg klänning på en modevisning.

Hon får anledning att omvärdera sin syn på Adrian efter en fest där han och Ellinor öppet bråkar. Efter bråket anförtror sig Adrian till Emma och de börjar prata på MSN på kvällarna utan att berätta något för Ellinor. Snart träffas de också i hemlighet och är väldigt attraherade av varandra. Emma får svårt att sova, tänker på Adrian hela tiden och hela kroppen är darrig. Men inget kan hända då de inte vill såra Ellinor. Det här är ett riktigt kärlekstrassel som blir svårt att reda ut. Hur ska de göra egentligen?


Man får följa hur Adrian och Emma alltmer dras till varandra trots att de vet att de gör fel och man undrar bara när någon ska komma på dem. Bra om kärlekspirr och svek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar