måndag 24 augusti 2009

Skrivartävling!

Gillar du att skriva? Då har jag goda nyheter! Jag har fått en inbjudan till en skrivartävling som jag nu skickar vidare ut i cyberrymden till er!

"Västsvenska Författarsällskapet välkomnar er att delta i tävlingen UNGA SKRIVARE 2009, nu för 16:e året.
I år kan du välja mellan två uppdrag:


1. En novell. Du bestämmer själv vad den ska handla om, kärlek, vänskap, en resa, science fiction,fantasy, äventyr, tillbaka i historien. Skriv också en rubrik!

2. Du väljer själv vad du vill skriva om. Du väljer om du vill skriva en uppsats, saga, brev, serie, dikt, en rap, en satir. Skriv en rubrik!

Tävlingen är för dig som går på högstadiet eller gymnasiet och är 13-19 år. En jury läser texterna och delar ut tjugo penningpriser/bokpaket och diplom till vinnarna i november 2009.De fem bästa texterna belönas med 1000 kr och diplom.

Övriga 15 nominerade får böcker och diplom. Några av texterna kan komma att publiceras på vår hemsida, i vår nättidning http://www.forfattare.panatet.se/ och i en antologi som planeras.

Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan och flera bokförlag/bokhandlare.

Gör så här:
Skriv din text på dator. Texten ska vara högst tre sidor lång med teckenstorlek 12. Skriv ditt namn, bostadsadress, tel, skola, klass, ålder, ev. mejladress och mejla din text SENAST DEN 9 OKTOBER till ungaskrivare.gbg@vuxenskolan.se eller sänd texten med post till:
Västsvenska Författarsällskapetc/o Carl Ek Gregorianska gatan 61415 09 Göteborg
Om du har frågor så maila dem till: niclas.mossberg@abo.fi
Välkommen med ditt bidrag!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar