tisdag 25 augusti 2015

Höstarr: september

Nu är det höst! Och det är la gött? Okej sommaren är ju rätt bra den med, men det händer ju en hel del roliga saker på hösten. Här är vad som sker för dig som ungdom/ung vuxen på Lundby bibliotek under september månad  - och alla från hela Hisingen är såklart lika välkomna!
 
 
* Måndag 7 september: SPELKVÄLL.
En kväll i månaden hänger vi och spelar brädspel tillsammans. Kvällens spel: Carcassonne. Tid: kl. 19.
 
* Onsdag 9 september: MITT GÖTEBORG: besök på FRILAGRET.
Det finns så mycket att göra i Göteborg! Och så mycket saker och platser man aldrig provat på; aldrig hinner gå till eller kanske inte känner sig hemma. Men, man ska väl våga prova allting i alla fall en gång? Tillsammans åker vi och provar på sådant som man kanske inte går på själv. Sen bestämmer vi om vi gillade det eller inte.

Vad kan en fritidsgård vara? Frilagret är som hela Göteborgs fritidsgård, för alla åldrar. Vi för tips om vad man kan göra här, hur man gör om man själv vill arrangera något, och vi får chansen att prova 3D-skrivare!
Tid: samling på Hjalmar Brantingsplatsen kl 17.30 eller på Frilagret kl. 18.

* Onsdag 16 september: BOKCIRKEL.
Gillar du att läsa, och snacka med andra om det du läst? Eller tror du att du kanske gör det? Kom och prova! Vi träffas en gång i månaden och fikar och snackar om det vi läst. Till detta tillfälle har vi läst Jane Austens Stolthet och fördom. Du hämtar ut boken på Lundby bibliotek. Tid: kl. 19.

* Onsdagar: HÖGLÄSNINGSLUNCHER.
Ta en välförtjänt paus från skola eller jobb eller annat, och kom och lyssna på högläsning för vuxna. Onsdagar på Lundby bibliotek.
Tid: kl 12.

--------------------------------

Alla aktiviteter är gratis. För mer info och anmälan (till bokcirkel och ”Mitt Göteborg”), kontakta Lundby bibliotek 031-3667101, eller Liza Palmgren: liza.palmgren @ lundby.goteborg.se, 0736-667109.
Se även info om de kommande träffarna på vårt event på Facebook."Vad kan man göra på en fritidsgård?"
Denna gång åker vi till FRILAGRET som är som hela Göteborgs fritidsgård - för alla åldrar. Vi får tips om vad man kan göra här, hur man gör om man själv vill arrangera något – och vi får chansen att prova 3D-skrivare! Tid: kl. 18. (10 platser, från 13 år.)

Kommande träffar:
7 oktober: Konstmuséet
11 november: Dynamo
9 december: Backa teater

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar