måndag 10 januari 2011

Fryshusets Ungdomskonferens

Du vet väl om att Fryshuset numer finns även i Göteborg? Där finns en massa sjyssta kurser, grupper och aktiviteter för dig mellan 12-25 år. Det jag tänkte tipsa om här är dock en av dessa aktiviteter, nämligen ungdomskonferensen som Fryshuset anordnar den 25-26 januari här i Göteborg.

Den 25:e januari är mest intressant för dig som ungdom, då är det seminarier, workshops, diskussioner och open space-tillfällen för både ungdomar och vuxna, där man pratar tillsammans om situationen för ungdomar i Göteborg. Jätteintressant, och jätteviktigt, kom och gör din röst hörd!

Dessutom kommer det finnas många organisationer, grupper och föreningar som har montrar, där du kan få reda på vad som finns för just dig att engagera dig i eller hitta på på fritiden i ditt område. Såklart kommer även biblioteken i Göteborg, genom oss ungdomsbibliotekarierier, att finnas där. Kom gärna förbi och säg hej!

Mer info om konferensen kommer. Men redan nu kan du läsa om programmet för dagarna här, och glöm inte att anmäla dig! Anmälan är obligatorisk om man vill vara med på aktiviteterna, men vill man bara besöka montrarna behöver man inte anmäla sig.

1 kommentar:

  1. Varför inte ett stolt "mini-turningtorso" centralt (max 10min promenad från centralen) som har en stark strålkastare som lyser rakt uppåt så det från nån kilometers håll blir ett slags riktmärke. I byggnaden föreslår jag att det skulle vara ett kapselshotell uppdelat på kvinnor/män, snacks- och dryckesautomat, och att priset för att "komma in" bara är 100-150kr med betalkort (delvis reklamfinansierat, t ex reklamradio som spelar i duschen eller stora platt-tv-skärmar på INSIDAN av hotellet där det ibland visas reklam och ibland visas som om man befinner sig i ett jättehögt utsiktstorn, eller ser Göteborg som om ifrån en helikopter)...

    Se på bestcapsulehotel.com om du vill kolla hur en japansk variant ser ut. Inredare och arkitekter i Göteborg skulle ju kunna spinna vidare på det.. ?

    SvaraRadera