måndag 27 december 2010

Utmaningen!

Jag antar Lizas utmaning och listar fem sidor som jag brukar besöka med jämna mellannrum. Först ut är en spelsida som jag upptäckte för massor av år sedan och som fortfarande funkar: Miniclip Där hittar du massor av småspel som kan få tiden att gå väldigt fort när man väntar på att få öppna julklappar eller bara har lite jultråkigt.

Nummer två är Tonårsboken. Elin och Klara är två flitiga läsare av ungdomsböcker som recenserar och ger tips om vilka böcker som är bra och vilka man bör undvika. Bloggen är riktigt bra skriven och uppdateras ofta.

Nummer tre är en serie på engelska som upptäckte förra veckan och som jag hade mycket nöje av när det bara var skräp på tv. För tillfället ligger 670 strippar ute och det läggs till nya med jämna mellanrum. Sequential Art handlar om Art som är serietecknare och lever tillsammans med kompisarna Pip och Kat. Nördhumor, tv-spelsreferenser och onda småkryp utlovas!

Nummer fyra: Four Four Two är en engelsk sida om fotboll som tar upp nyheter och skvaller mm inom fotbollsvärlden. Jag följer framförallt bloggen La Liga Loca som handlar om spansk fotboll och är skriven av Tim Stannard som bor i Madrid.

Sist men inte minst vill jag tipsa om bloggen Below the clouds av David Zander som plockar fram godbitar om arkitektur, grafisk design, inredning, reklam och annat som inspirerar. Själv fastnar jag främst framför vackra bilder av strama drömhus i olika delar av världen.

Så, det var mina fem jullänktips. Efter nyår avslutar jag mitt vikariat på Biskopsgårdens bibliotek och Kristian kommer tillbaks till biblioteket och bloggen. Men jag kommer säkert dyka upp som gästbloggare i framtiden. Ha en riktigt bra jul allihop!

/Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar