måndag 6 december 2010

Hur är det att vara professionell musiker?

Du kanske funderar på hur du skall lyckas nå ut med ditt band, utvecklas som musiker eller bara funderar över hur det är att träffa kändisar. En som vet är Johan Neckvall som har spelat gitarr i Broder Daniel, bas i The Embassy och medverkat som trummis på Håkan Hellströms skiva ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”. Numera spelar Johan i banden The Junior och Grimmy.

Onsdagen den 8 December intervjuas han av Jim Knutsson i Dynamorummet på stadsbiblioteket och det finns möjlighet för publiken att ställa frågor direkt till Johan.

Ta vara på den här möjligheten att få möta en artist ansikte mot ansikte och ställa de där frågorna som du vill ha svar på!

Intervjukvällen riktar sig till ungdomar i åldern 13-25, är gratis och pågår mellan kl.18 och 20.
/Alex

1 kommentar:

  1. I det ämnet vill jag passa på att rekommendera boken "Vägen till sångerna" (av Stefan Warnqvist), som innehåller intervjuer med en massa kända svenska sångare/musiker/band (bland andra Hästpojken, Timo Räisänen, Miss Li och Nicke Borg från Backyard Babies)om hur de hittar inspiration, skriver och gör musik. En bra push på vägen om man själv är intresserad av att skriva texter och göra musik!

    SvaraRadera