måndag 2 september 2013

1.500 gratisböcker i Brunnsparken


På lördag är det dags för årets Värsta Boken-utdelning. Värsta Boken är något som funnits funnits i flera år och går ut på att vi – biblioteken och ungdomsbibliotekarierna i Göteborg och Västra Götaland – delar ut en massa böcker till er. Helt gratis.

I år har vi 1.500 böcker att dela ut i Göteborg, och det kommer vi att göra i Brunnsparken, mellan kl. 12-14. Och det finns allt från nya kända romaner till fantasy, till böcker som är lite mer lättlästa, till serier, till faktaböcker, till böcker om verkliga personer (biografier) till om hur du kan lära dig att rita manga - vi hoppas att det finns något som passar alla, och det bästa sättet att ta reda på det är ju såklart om ni kommer och ser efter själva!

Förutom bokutdelning har vi ett bandet InBetween, DJ-duon Regeringskansliet, skrivargruppen Skribentkollektivet, och minst två grymma estradpoeter och en grym konferencier med oss. Har du inget att göra på lördag så kom förbi! Och har du något att göra på lördag så strunta i det och kom förbi ändå!


Vi ses på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar